Уроки патріотизму «З Україною в серці!» від студентів Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» – учням загальноосвітніх навчальних закладів Миколаївщини

3 лютого 2017 року студенти Миколаївського регіонального інституту розвитку людини Вищого навчального закладу «Університет «Україна» провели урок патріотизму «З Україною в серці!» для учнів 9 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Миколаївщини.

У дружньому молодіжному середовищі розмовляли на теми, що є болючими для всіх нас: «патріотизм», «професійний патріотизм», «життєвий вибір» тощо. Учні Миколаївських загальноосвітніх шкіл № 3, 22, економічного ліцею № 2, Академії дитячої творчості, які взяли участь в уроці, також оглянули експозицію виставки СБУ України «АТО – як це було?», поспілкувалися з учасником АТО, капітан-лейтенантом Смеловим Артемом Іркиновичем.

Участь у заході також узяли виконуюча обов’язки начальника департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Каськова Ганна Леонідівна та представник управління освіти Миколаївської міської ради Сискова Людмила Володимирівна.

Цей урок був першим із серії уроків патріотизму «З Україною в серці!», ініційованих студентами нашого інституту. Уроки патріотизму «З Україною в серці!» будуть проводитись упродовж лютого 2017 року (9, 10, 16, 17, 23, 24 лютого) на базі Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна».

Основні завдання, які ставлять перед собою студенти: спонукати молодь до розуміння проявів ключового поняття «патріотизм», усвідомлення власної відповідальності за свій життєвий вибір, громадянську активність та позицію, своє місце у професійній карті Миколаївщини, особистий внесок у долю України та її майбутнє.

 

ТНМ — сюжет — Урок патріотизму “Україна в серці кожного”