Звернення до користувачів бібліотеки

Шановні абітурієнти, наші майбутні та теперішні студенти!

Ми раді будемо вітати вас у нашій інститутській бібліотеці, у цьому храмі добра і знань. Адже відомо, що людина через книгу пізнає світ, реалізовує свої творчі потреби, естетичні та літературні уподобання.

Сьогодні без книжок, чи то друкованих, чи то електронних, жодної економічної, соціальної, правової чи іншої важливої проблеми вирішити неможливо.

Фонд бібліотеки налічує близько сорока тисяч примірників. Основу фонду складає навчальна та наукова література з різноманітних галузей знань: психології, історії, соціології, журналістики, правознавства, економіки, маркетингу, менеджменту, фінансів, банківської справи, фізичної реабілітації, комп’ютерної інженерії, готельно-ресторанної справи, туризму та інших.

Література універсального характеру містить різноманітні словники, довідники, енциклопедії.

Для інтелектуального та естетичного розвитку особистості наша бібліотека пропонує різноманітний вибір художньої літератури.

Зрозуміло, що в епоху новітніх технологій все менше людей звертається до послуг бібліотеки, тому що є мережа Internet, де можна знайти будь-яку інформацію. Ми теж не стоїмо осторонь цього процесу, тому, крім традиційних друкованих видань, в нас є електронна бібліотека, яка містить близько тисячі електронних підручників з історії, психології, банківської системи, бухгалтерського, фінансового та податкового обліку, економіки, комп’ютерних наук, логопедії та багато інших. Тому ви можете зайти на сайт Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини і скористатися послугами електронної бібліотеки або прийти з електронним носієм інформації, скачати собі необхідну книгу і працювати з нею вдома.

В нашому інституті започатковано рух «буккросинг», суть якого полягає  в тому, що студенти та викладачі, прочитавши власну книгу, «звільняють» її, залишивши на поличках біля бібліотеки, тим самим даючи змогу іншим людям цю книгу знайти і прочитати, а потім повторити процес.

Щороку 30 вересня ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек і проводимо акцію «Подаруй книгу бібліотеці». Візьміть участь у цій акції, перегляньте свої домашні бібліотечки, можливо, у вас є книжки, якими ви вже не користуєтесь, але іншим людям вони можуть стати у пригоді. Подаруйте їх нашій бібліотеці, ми будемо вам дуже вдячні.

Бажаємо вам, щоб ви не втратили свого інтересу до книги, і поруч з Internet традиційна книга не втратила своєї інформаційної функції і залишилася одним із найважливіших інформаційних джерел.

Всього вам найкращого, і до зустрічі в нашій бібліотеці!