«Стратегії вирішення конфліктів в інклюзивному освітньому середовищі»

Інформаційний лист

Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини
ВНЗ «Університет «Україна»
Миколаївський коледж
Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»
Регіональне представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас узяти участь у засіданні партнер-клубу «Стратегії вирішення конфліктів в інклюзивному освітньому середовищі», який відбудеться 17 травня 2017 року на базі Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» в рамках освітнього форуму з міжнародною участю «Молодь як ресурс модернізаційної стратегії держави».

Основними завданнями засідання партнер-клубу є: сприяння позитивному мікроклімату в інклюзивному освітньому середовищі; профілактика конфліктної поведінки учасників інклюзивного освітнього процесу; формування емпатійних тенденцій та соціального інтересу, розвиток соціального інтелекту особистості.

До участі у заході запрошуються викладачі вищих навчальних закладів, студенти, керівники навчальних закладів, управлінь та відділів освіти, практичні психологи, корекційні педагоги, батьки та інші зацікавлені особи.

Початок роботи засідання партнер-клубу о 14.00 годині за адресою: вулиця 2-га Військова, 22, Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна».

За довідками звертатися:

відділ науково-методичної роботи та міжнародної діяльності

Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини

ВНЗ «Університет «Україна»

Світлана Володимирівна:

096-339-23-29; 050-579-52-18; 093-107-40-39.