Заходи до Міжнародного дня студентів

У Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» відбулися заходи до Міжнародного дня студентів, які організовував студентський парламент. 17 листопада був проведений конкурс «Кращий студент-викладач», завданням якого було виявлення активних, умілих студентів, що зможуть провести лекційне заняття для своїх одногрупників. За оцінками студентів переможцями конкурсу в номінаціях стали:

— «Креативність» — студентка 1 курсу Бєлокобила Дар`я;

 

— «Діловий стиль» — студентка 2 курсу Джулікян Аліна;

— «Змістовність» — студент 4 курсу Тереля Вадим;

— «Інноваційність» — студент 3 курсу Мезінов Дмитро;

— «Позитивність» — студент 1 курсу Щелінський Руслан.

23 листопада в актовій залі усіх зібрала гра КВК. Змагалися у гуморі та винахідливості дві команди: «Вони ще думають», яку очолив студент 3 курсу Шушкевич Анатолій та команда «ПІ», капітаном якої був студент 2 курсу Бондаренко Владислав. Програма цьогорічної гри складалася із традиційних конкурсів: привітання, біатлон, конкурс пісні та домашнє завдання. Оцінювали виступи команд члени журі: директор інституту Старєва Анна Михайлівна, декан факультету права та соціально-інформаційних технологій Крамаренко Ірина Сергіївна, випускниця нашого навчального закладу, керуюча

відділенням ОТІПІ банку в Миколаєві Жогалко Лідія Володимирівна. За підсумками гри перемогла «дружба». Учасники команд за участь отримали сувенірні блокноти та солодкі подарунки. А ще директор інституту вручила спеціальний приз – значок «13-й номер від команди Маслюкова» Бондаренко Владиславу, який, на її думку, був найкреативнішим серед усіх учасників. За позитивність, артистичність отримала подарунок від директора студентка 3 курсу Дудник Ірина.

На завершення декан факультету права та соціально-інформаційних технологій Крамаренко Ірина Сергіївна звернулася до присутніх студентів із побажанням бути активними, креативними та проявляти себе в усіх заходах, що проходять у нашому навчальному закладі.