Вибори президента студпарламенту

19 вересня відбулася Конференція студентів Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини Університету «Україна», на якій студентський парламент прозвітував про свою роботу за 2016-2017 н.р. Одноголосно присутні оцінили відмінну роботу парламенту в минулому навчальному році. Крім цього, із самопрезентацією та передвиборчою програмою виступили кандидати на посаду нового президента. Заявили про своє бажання очолити студентське самоврядування інституту та коледжу: Горбачова Анна, студентка ІІ курсу спеціальності «Спеціальна освіта», Фаліна Дар’я, студентка ІІІ курсу спеціальності «Комерційна діяльність», Затишняк Дар’я, студентка І курсу спеціальності «Правознавство».

А 20 вересня уже безпосередньо пройшли вибори президента студентського парламенту. За результатами прямого, таємного голосування переможцем виборів стала Горбачова Анна. З перемогою Анну привітала директор інституту А.М. Старєва, побажавши їй натхнення, терпіння, розсудливості, наполегливості у виконанні намічених завдань.

Вітаємо Горбачову Анну з перемогою у виборах президента Студентського парламенту Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини Університету «Україна».

Бажаємо наснаги, завзяття та ентузіазму!

ОСС базової структури долучається до привітань і бажає вдалої роботи, витримки, терпіння, відкритості до студентів та успіхів!