ІІ Круглий стіл (вебінар) «Стан та перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в Україні»

Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» виступив організатором проведення ІІ Круглого столу (вебінару) «Стан та перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в Україні».

10 червня 2016 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Миколаївського міжрегіонального інститут розвитку людини Університету «Україна» провела щорічний круглий стіл (вебінар) на тему: «Стан та перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в Україні». На круглому столі в обговоренні брали участь: начальник управління з питань молоді та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації Волчецький Р.В., завідувач кафедри туризму Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Сушик О.Г., науково-педагогічні працівники та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини Університету «Україна».

На початку засідання привітали та нагородили грамотою, цінними призами Бугровську Юлію, студентку спеціальності «Туризм» за учать у конкурсі наукових робіт за тематикою XV міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів».

за тематикою XV міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів».

Під час засідання круглого столу обговорювались питання впровадження інноваційних технологій підприємств індустрії гостинності, проблем та перспектив розвитку готельно-ресторанного бізнесу, використання зарубіжного досвіду розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в Україні.

Виступи студентів викликали чимале зацікавлення у слухачів, адже стосувались актуальної тематики, жваво обговорювались, характеризувались новизною, а також на високому рівні були репрезентовані доповідачами.

За підсумками роботи круглого столу планується надрукувати збірник тез доповідей учасників.

 

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи