ХV студентський фестиваль творчості «Сяйво надій»

1 грудня 2017 року в Києві відбувся ХV студентський фестиваль творчості «Сяйво надій». Учасники фестивалю – студенти з інвалідністю Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» та його територіально відокремлених структурних підрозділів.

Святкова, доброзичлива, піднесена атмосфера фестивалю наповнила серця учасників та глядачів натхненням, радістю, світлом, захопленням і впевненістю, що кожна людина має у собі невичерпне джерело творчості, свою особливу, унікальну неповторність. Кожен виступ, кожна творча робота приковували до себе, викликали хвилю позитивних емоцій, відчуттів та вражень. Надзвичайно складно було членам журі визначати переможців, проте такі умови конкурсу. Найкращим у номінації «Гран-прі Фестивалю» визнано виступ студентки І курсу спеціальності «Психологія» Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» Нечитайло Юлії. Її монолог «Я бажаю Вам щастя» схвилював усіх присутніх простим, але глибоким змістом – «усім потрібно радіти кожному новому дню, життя – це великий дар, який потрібно цінувати та берегти».

У номінації «Фотопрезентація» перемогу здобув Звірський Олександр, студент ІV курсу спеціальності «Менеджмент». Дипломи учасників фестивалю «Сяйво надій» у номінації «Спортсмен року» отримали Корепанов Віталій, студент ІІІ курсу спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво», Завіноська Карина, студентка ІІІ курсу спеціальності «Маркетинг», у номінації «Науковець року» Бугровська Юлія, студентка ІІІ курсу спеціальності «Туризм», у номінації «Виконавче мистецтво» Гайдар Олександр, студент ІІ курсу спеціальності «Журналістика».

Щиро дякуємо організаторам за гостинність, теплоту сердець та незабутні враження, які подарував нам фестиваль творчості «Сяйво надій»!