У гостях на обласному телебаченні

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України студенти та викладачі кафедри журналістики та інформаційних технологій Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» відвідали Національну суспільну телерадіокомпанію України «Миколаївська регіональна дирекція».

Працівники телерадіокомпанії тепло та привітно зустріли гостей, охоче ознайомили з особливостями роботи тележурналістів, розповіли історію обласного телебачення, показали, як і де створюються відомі миколаївцям телепрограми. Дуже цікавим було спілкування із провідними журналістами та працівниками телерадіокомпанії. Відчувалося, що всі вони закохані у свою справу, віддають їй серце і душу протягом багатьох років.

Надзвичайно приємно було побачити на робочому місці студенток нашого навчального закладу Голубову Євгенію i Маслюк Наталію та почути про них схвальні відгуки від керівництва i колег. Відверта, змістовна, щира розмова відбулася із виконавчим директором телерадіокомпанії Ярославом Індиковим. Молода журналістка Віолета Арутюнян і талановитий режисер Сергій Жулін представили свої найкращі авторські телевізійні проекти та програми.

Дякуємо за організовану зустріч, практичне інтегроване заняття доценту кафедри журналістики та інформаційних технологій, заслуженому журналісту України Олександру Топчію, для якого Миколаївська обласна державна телерадіокомпанія – його рідний дім, де минули роки становлення, розвитку, професійного зростання від репортера до заступника генерального директора з творчих питань.