ПОДАТКИ НА ДОХОДИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

28 квітня у Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини відбувся науково-практичний семінар «Податки на доходи фізичних осіб». На початку роботи семінару заступник завідувача кафедри економіки і підприємництва Ляшенко В.В. підкреслив значення податків у житті суспільства, окреслив історію розвитку податкової системи на території України.

На семінар були запрошені Кондрат Анна Борисівна (завідувач сектору адміністрування податків з громадян та майнових податків і зборів з фізичних осіб ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва) та Анісім Людмила Миколаївна (регіональний представника газети «Все про бухгалтерський облік»), які ознайомили студентів про стан та перспективи податків на доходи фізичних осіб в Україні, особливості оподаткування у 2016 році; про вплив друкованої інформації на знання не тільки сучасного бухгалтера-економіста, а й фахівця в галузі права, соціального працівника, маркетолога, товарознавця.

Наведені з життя приклади викликали у студентів жваве обговорення. Особливий інтерес у студентів викликали питання заповнення податкових декларацій про майновий стан та доходи і знижки за навчання, що є дуже актуальним питанням для студентства.

 

Прес-центр

Миколаївського міжрегіонального інституту

розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна»