Клуб веселих та кмітливих Університету «Україна» «запалює» гумором

Студентське життя – це особлива, нескінченно прекрасна пора юності, коли ти можеш вдосталь насолоджуватися молодістю, і в тебе є тільки один обов’язок – вчитися! І як же іноді хочеться додати трохи яскравих фарб у свої звичайні робочі дні, відволіктись від буденних проблем, влаштувавши собі свято для душі.

Наші студенти не втрачають такої можливості, адже радість та сміх, як усім відомо, продовжують наше життя. Саме з нагоди свята 1 квітня, в Університеті «Україна» була проведена гра КВК серед студентів I-II курсів. Оцінювали виступи команд, їх почуття гумору та акторські здібності журі у такому складі: Міряха Галина Іванівна, проректор з формування та розвитку контингенту; Горба Тетяна Миколаївна – фахівець деканату права та соціально-інформаційних технологій, Саєнко Христина – студентка III курсу спеціальності «Правознавство».

Першою частиною КВК, як зазвичай, було «Привітання команд», далі за традиційною програмою «Біатлон – конкурс капітанів» і «Домашнє завдання». Глядачі теж не залишилися без уваги, їм було запропоновано стати учасниками веселих змагань і проявити свої творчі здібності.

Усі команди були надзвичайно різні та по-своєму особливі, адже відрізнялись вони навіть своїм складом. Так, наприклад, команда «Два гуся» на чолі з капітаном Миколою Євстратовим довела всім, що для успішного виступу достатньо лише володіти гарним почуттям гумору та злагоджено працювати в тандемі. Як зазначила Галина Іванівна, «Головне не кількість – головне якість!». Свою неповторність проявили «Картавий і команда», які вирішили проекспериментувати, показавши, що вони володіють не лише рідною мовою, а й англійською. Ну, а найтендітнішою була, звісно ж, команда «Ноготь сломала», яка складалась майже з самих дівчат. Але, не дивлячись на це, їм вдалось вдало підібрати номери для виступу та порадувати всіх новими образами.

Перед тим, як оголосити фінальні результати, слово взяло журі, подякувавши студентам за чудово проведений час та яскраві емоції. Тетяна Миколаївна відмітила Миколу Євстратова, назвавши його «кращим актором». До привітання приєдналась Козаченко Лілія Анатоліївна – перший проректор університету, побажавши всім учасникам подальших успіхів та творчої наснаги. На завершення було названо переможців та нагороджено приємними подарунками. За підведеними підсумками перше місце зайняла команда «Два гуся», друге – «Картавий і команда» і третє – «Ноготь сломала».

 

Жанна Могільова,

студентка ІІ курсу

спеціальності «Журналістика»