Засідання студентського прес-клубу

7 грудня відбулося засідання студентського прес-клубу, присвячене 25-ій річниці Збройних сил України та Міжнародному дню волонтерів. У гості було запрошено учасника АТО, археолога-практика, старшого викладача Інституту історії та права Національного університету імені В. Сухомлинського, співробітника Інституту археології Національної академії наук України Олександра Смірнова.

Студенти та викладачі підготували для гостя запитання, що стосувалися його професійної діяльності, періоду перебування в зоні АТО, життєвих цінностей та планів на майбутнє. Олександр Ігорович захопив присутніх своєю позитивністю, відкритістю, чесністю, патріотизмом, цікавими розповідями про свої археологічні знахідки та експедиції. Та особливо хвилюючими були розповіді про ті події, свідком яких він був, перебуваючи в зоні АТО.Засідання студентського прес-клубу

На закінчення учасники прес-клубу висловили побажання зустрітися з Олександром Смірновим наступного разу, присвятивши зустріч його археологічним дослідженням та відкриттям.