Засідання Вченої Ради

Традиційно раз на два місяці у Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини ВНЗ «Університет «Україна» проводиться Вчена рада. Цього року передноворічне засідання, на яке запрошувались усі викладачі інституту, відбулося 28 грудня.

На порядок денний виносились такі питання: «Про результати вступної кампанії у 2015 р.», «Про формування дослідницьких компетенцій студентів засобами Інтернет-технологій», «Про затвердження матеріалів до друку». Найбільшу зацікавленість викликала доповідь к.е.н., доцента кафедри економіки та підприємництва Бассової О.О. «Про формування дослідницьких компетенцій студентів засобами Інтернет-технологій». Бассова О.О. зазначила, що Інтернет-технології піднімають якість освіти на новий рівень, який відповідає сучасним і майбутнім вимогам суспільства у висококваліфікованих спеціалістах. Співдоповідачі цієї доповіді (к.психол.н., доцент кафедри корекційної освіти Коваленко В.Є., старші викладачі кафедри соціальних комунікацій та інформаційних технологій Кічігін Ю.В. та Василевич А.В.) продемонстрували сучасні новітні технології у використанні SMART-технологій.

Приємним моментом засідання стало вручення нашим викладам Бабичу М.М. та Зельдісу В.В. атестатів доцента, а Карпенко О.В. диплома кандидата економічних наук. І ми теж приєднуємося до привітань.

На завершення директор інституту к.пед.н., доцент Вдовиченко Р.П. привітала усіх зі святами – Новим роком та Різдвом Христовим – і побажала нових звершень та перемог.

 

Світлана Кандюк-Лебідь,

викладач кафедри соціальних комунікацій

та інформаційних технологій

ММІРЛ Університету «Україна»