Skip to content
Особистісні якості, інтереси, схильності людини, яка обирає спеціальність «Готельно-ресторанна справа»
- Креативність
- Енергійність
- Ерудованість
- Терпимість, інтерес і повага до людей
- Оригінальність
- Артистизм
- Спостережливість
- Прагнення до саморозвитку
- Впевненість у собі
- Цілеспрямованість
- Гнучкість
- Тактовність, вихованість
Якості, що забезпечують успішність виконання професійної діяльності
- Комунікативні здібності
- Ораторські здібності
- Уміння приймати рішення в невизначених ситуаціях
- Здатність вирішувати проблемні ситуації в короткий термін
- Високий рівень розвитку переключення і розподілу уваги
- Уміння слухати
- Здатність керувати собою
- Гарний розвиток образної і словесно-логічної пам’яті
- Здатність впливати на навколишніх