Готельно-ресторанна справа

Особистісні якості, інтереси, схильності людини, яка обирає спеціальність «Готельно-ресторанна справа»

  1. Креативність
  2. Енергійність
  3. Ерудованість
  4. Терпимість, інтерес і повага до людей
  5. Оригінальність
  6. Артистизм
  7. Спостережливість
  8. Прагнення до саморозвитку
  9. Впевненість у собі
  10. Цілеспрямованість
  11. Гнучкість
  12. Тактовність, вихованість

Якості, що забезпечують успішність виконання професійної діяльності

  1. Комунікативні здібності
  2. Ораторські здібності
  3. Уміння приймати рішення в невизначених ситуаціях
  4. Здатність вирішувати проблемні ситуації в короткий термін
  5. Високий рівень розвитку переключення і розподілу уваги
  6. Уміння слухати
  7. Здатність керувати собою
  8. Гарний розвиток образної і словесно-логічної пам’яті
  9. Здатність впливати на навколишніх